„ВСИЧКО ПО-МАЛКО ОТ ПОБЕДА ЩЕ БЪДЕ НЕУСПЕХ“

Брой 7, Юли 2011

Изказване на Ивайло Калфин на заседанието на НС на БСП на 16 юли 2011 г.

Уважаеми другарки и другари,

Искам да започна с благодарност към всички, които ме издигнаха, към всички мои другари, към всички хора, които повярваха, че ще е добре и за БСП, и за левицата да участвам в тази кампания. За мен това е признание за пътя ми в политиката, включително за това, което правя в момента. Пътят ми е бил пред всички вас. Той нито е равен, нито е без­спорен, както не е равен и безспорен преходът в България. Има обаче едно нещо, което трудно може да се отрече — никога не съм изчаквал събитията, никога не съм търсил удобен момент за действие. Всеки  момент е подходящ, когато знаеш какво искаш да постигнеш и искаш да го направиш.

В политиката човек трябва не да се пази, а да работи непрекъснато за интересите на гражданите, и на своите избиратели, разбира се. За мен политиката не е професия, а е убеждение. Спомням си 1991 г., когато влязох в кварталната организация на БСП в „Красна поляна“. Тогава, ако си спомняте, гонеха членовете на БСП отвсякъде. Влязох, за да бъда до баща си, който е дал целия си живот за отбраната и за строителството на страната. Влязох, за да бъда до тези, които тогава не си представяха, че 20 години...


Ако имате регистрация в сайта, моля въведете своето потребителско име и парола.
За да прочетете цялата статия, трябва да сте абониран.


Моля, прочетете правилата за ползване на сайта!


Коментари  

 
0 #4 raiko61 2011-08-26 15:15
Уважаеми,г-н Калфин бих се радвал,ако кажете какво бихте направили за;-преодоляване на антисоциалния плосък данък/няма срана в Европа и Света,приели този данък -без да се погрижат за гражданите с най-ниски доходи/-За разширяване и укрепване на кооперативното движение/България е имала развита кооперативна система,започно ло изграждането и още от 19 век/Последните години се проведоха научно практически конференции по тази тематика,една от които е,Ролята на кооперативната система за развитие на социалната икономика и социалната държава-проведена през юли 2006 г. с участието на президентите на РБ и МКС,господата Г.Първанов и Ивано Барберини.-за изпълнение на препоръките по Резолиция на Европейския парламентт от 8 юли 2010 г.относно бъдещето на ОСП.
Цитиране
 
 
0 #3 проф Тодоров 2011-08-19 11:55
и тоя солташак на гоцето е кандидат за президент на РБ за дапродължи да смуче кръвта на мезуруващия български народ
Цитиране
 
 
0 #2 муспи 2011-08-17 20:16
художниците са тези дето в този свят се водят за мухлювци, а котките са биле хитри и лицемерни, - точно обратното. Виж хитрост и лицемерие инкрустирани върху канибали с цел да те отблъснат. Комунистът може да се освободи от комунизма не с информация че евреите го създават и ликвидират както всичко, че заплатите на цялата Партия са от синедриона и че най лоялните се поущтряват, а само като ги погледне изпитателно.
Цитиране
 
 
0 #1 муспи 2011-08-17 20:05
Хорица, вижте какво ще ви кажат художниците. Бог е съвършенство, и тварите му се класират по това - чрез коя по съвършенно може да се съзерцава Бога. На първо място са котките, а човека е на последно, заедно с кучетата. Защо човек е чак като куче? - Защото, съсредоточванет о върху него отдалечава от Бога. Излез от хората и ще се спасиш - казват един през друг светиите. И защо да не си потънат в ада хората, с огромната си, 99% част, - раят е котки и малката част човеци, случило им се да ги обикнат. А как се обиква котка? Какво е любов? Дар, котката да се обича още преди да се зададе. А защо точно художници? - по тъпо е и от котки. Защото, те са тези под 1%, дето любят предварително, и като видят котка, гледат през нея в безкрайноста. И накрая окончателно обяснение, - защо 99 процентни народецо се точиш за рая? За котките?! Абсурд. За стандарта естествено. Но обезателно удоволствие там е че вас ви няма, - раят не може да се самоотрече. Че вие сте при псетата, това ви харесва, а меракът по чуждия рай е куческо свойство. Но всичко е за благо, даже и за падналия човек има изход. За този, който при никакви оговорки не е в състояние да се обърне от кучетата към котките. За него са направени евреите. Поробени народецо, насочи вниманието си към тях! Те за това са създадени, това е тяхната мисия, да те отвратят. Съзерцаването на евреите насочва в обратна посока. Възползвай се, после може да има и котки. Ама си огорчен дето те наричат народец, а това е необходимо условие - художниците ...
Цитиране
 

Добави коментар


Защитен код
Обнови