Роден през 1975 г. Завършил е педагогика в СУ “Св. Климент Охридски”. От 1999 г. е журналист във в. “Земя”, сега работи във в. “Дума”.

ГНОМИ ПОЛАЗИХА ДЪРЖАВАТА

Брой 12 Декември 2002г.

Тъкмо веселите звънчетата на елените на Дядо Коледа или на който му харесва Дядо Мраз да огласят замръзналата родина и да донесат подаръци на тези, които са папкали и слушкали през годината една гадина изпълзя от дупката си.

Многоглавото и извънредно хитро животно е известно под много имена, но в края на декември то се яви пред народа под названието “Гном”. Оказа се, че страшилката “Гном” подслушвала наред, де когото свари. Това бившия шеф на НСС Атанас Атанасов, който навремето също бе обявяван за супер-чудовище, това експрезидентът Петър Стоянов, вярната му Нери Терзиева, колеги журналисти, Йордан Соколов, един куп депутати от СДС, начело с Надежда Михайлова и още няколко човека. Като чете човек имената на подслушаните по разработка “Гном” на спецслужбите направо му иде да се обиди, че и той не е сред тази достопочтена компания. Дявол го взел, защо само тези от СДС и приятелчетата им ги подслушват, следят и бият? Да не би тези от ляво или от центъра на политиката да са скучни и безинтересни, та да няма за какво да ги подслуша човек? И защо преди Коледа станаха ясни тези неща? То се знае да му развалят на вътрешния министър и на премиера ваканцията.

Но ако между другото тези СДС успеят да заемат героичната поза на преследвани година преди изборите, току виж успели да привлекат някой друг глас на своя страна. В последния за...


Ако имате регистрация в сайта, моля въведете своето потребителско име и парола.
За да прочетете цялата статия, трябва да сте абониран.


Моля, прочетете правилата за ползване на сайта!


Добави коментар


Защитен код
Обнови