Родена на 10 февруари 1987 г. Студентка в СУ "Св. Климент Охридски" във Факултет по журналистика и масова комуникация", специалност "Журналистика". Завършила е търговска гимназия "Г. С. Раковски" със специалност "Икономист-организатор". Автор на статии в Интернет списание "Be On Top". Спечелила първо място в международния литературен конкурс "Изкуство против дрогата", организиран от читалище "Любен Каравелов" и СБУ - Бургас, и под патронажа на областния управител на област Бургас (2007); второ място в международния студентски конкурс за изготвяне на брошура "Explian the EU in your words. Do You Speak Europe?", организиран от групата на Европейската народа партия в Комитета на регионите (2007); първо място в националния конкурс за есе на тема "Димитър Благоев - парламентарист и политически лидер", организиран от ВС на БСП (2006); първо място в националния конкурс за есе на тема "Младежта има думата", организиран от Държавна агенция за младежта и спорта (2005); трето място в националния конкурс за есе на тема "Литературата, в която ще се събудим", организиран от издателство "Анубис" (2003)г. Владее английски и немски език.

ПАТРИОТИЗЪМ, РОДОЛЮБИЕ И ЕВРОИНТЕГРАЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ

Брой 12 Декември 2007
Казват, че в съня си човек вижда немислимото - това, което не смее да си пожелае или да назове, докато е буден. Но щом заспи и се освободи от страховете си, пред него изниква един различен свят. В него той може да бъде най-богатият, но и най-бедният, най-обичаният, но и най-мразеният. Той може да бъде бърз като вятъра или да стои все на едно място, колкото и да се опитва да избяга. Докато спи, човек може да плува като риба, но може и да не успее да изплува и да се събуди ужасен. В сънищата всичко е възможно - да бъде заобиколен от непознато, въпреки че е в собствения си град, да вижда познатото по нов, прекрасен начин или да открива само грозното. Всичко е възможно. Защото всичко е скрито в неговата душа.

Понеделник. По правило никой не обича първия работен ден. Като че ли тази нощ винаги е по-къса, задръстванията са винаги по-ужасни, шефът е винаги по-ядосан, колегите са винаги по-намръщени... След този Винаги неприятен ден вечерта вкъщи е една малка причина за усмивка. Въпреки че е уморен, човек рядко си ляга по-рано. Стои пред телевизора и неусетно заспива. Първото, което изниква пред очите му, е една малка, увяхнала роза. На пътя. Заглежда се в нея, докато колите я газят. След това зеленото човече на светофара светва и през розата минават още трима души. Тя вече не прилича на себе си. Човекът отмества поглед от нея. Веднага познава своя град - ето ги блоковете, булеварда,...


Ако имате регистрация в сайта, моля въведете своето потребителско име и парола.
За да прочетете цялата статия, трябва да сте абониран.


Моля, прочетете правилата за ползване на сайта!

Добави коментар


Защитен код
Обнови

Статии от същия автор