БОРБАТА С КОРУПЦИЯТА ЩЕ СПЕЧЕЛИ ДОВЕРИЕТО НА ХОРАТА

Брой 2 Февруари 2008
На 29 януари дискусионен клуб “Предизвикателство” покани Антон Кутев, член на ИБ на ВС на БСП и секретар на ВС на БСП, и доц. Ганчо Ганчев, икономист, председател на научния съвет на Институт за икономика и международни отношения, бивш зам.-министър в Министерството на икономическото развитие в периода 1995-1996 г., с над 200 публикации в областта на макроикономиката, фискалната политика и финансовите пазари, да бъдат водещи по темата: “Социално-икономическата политика на БСП в тройната коалиция”.

Председателят на РС на БСП Емил Войнов подчерта ролята и значимостта на дискусионния клуб, който има вече двегодишна история. Той припомни, че сред гостите на клуба са били народни представители, зам.-министри, специалисти във всички области, видни общественици, с които са дискутирани най-актуалните проблеми на хората.

Миглена Иванова, председател на дискусионен клуб “Предизвикателство”:

Добре дошли скъпи приятели и гости, изключително ми е приятно да бъдем заедно. Въпреки големите ангажименти покрай изборите, ние не прекъснахме работата в клуба, като включихме срещи и разговори по дейността на неправителствените организации, политически и икономически проблеми. Бих искала да ви напомня, че обещанията, поети пред вас, не са забравени и продължавам да разпространявам идеите на нашия клуб чрез медиите. Благодарение на сп. “Ново време”...


Ако имате регистрация в сайта, моля въведете своето потребителско име и парола.
За да прочетете цялата статия, трябва да сте абониран.


Моля, прочетете правилата за ползване на сайта!

Добави коментар


Защитен код
Обнови

Статии от същия автор