Стефан Василев
е дипломиран инженер от ВМЕИ „Ленин" в София. Завършва втора магистратура — социално управление. Специализирал е  в Мюнхен и във Виена  в областта на професионалната квалификация  и административния мениджмънт“. Работил е в части фирми като изпълнителен директор, в  „Алианц – България“, в Комитета за наблюдение на оперативна програма „Регионално развитие“ при Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

 

Стефан Василев е номиниран за кандидат-президент от районната конференцията на БСП в Банкя.

 

„СТРАНАТА НИ СЕ НУЖДАЕ ОТ СТОЖЕР НА ДЪРЖАВНОСТТА И ГАРАНТ НА ДЕМОКРАЦИЯТА“

Брой 7, Юли 2011

Политическа биография

От 1991 година в продължение на 4 последователни мандата е избиран за общински съветник, като от 1991 г. до 1999 г. е и секретар на Столичния общински съвет. Участвал е  в ръководствата на комисии по местно самоуправление и нормативна уредба, по обществен ред и др. Инициирал и участвал в разработването на редица нормативни документи, свързани с работата на Столична община и СОС. От 1989 г. е председател на Районния съвет на БСП Банкя. Член е на Националния съвет на БСП и ГС на БСП София.

По-важни политически битки

Като най-важна Стефан Василев определя битката си за връщане на доверието в БСП в началните години на прехода и особено след тежката криза на партията през 1997 г. Водил е също така битки:  срещу разрушаването на българското земеделие от СДС; срещу смяната на имената на улици в София; срещу разрушаването на паметниците; срещу отдаването на концесия на софийската вода;  срещу закриването на театри.

За себе си

„Всички, които ме познават, знаят, че могат да разчитат на мен и моята дума. Работохолик съм, със силна воля и  с...


Ако имате регистрация в сайта, моля въведете своето потребителско име и парола.
За да прочетете цялата статия, трябва да сте абониран.


Моля, прочетете правилата за ползване на сайта!


Коментари  

 
0 #1 проф Тодоров 2011-08-16 16:51
сбйркял си пътя момче за едно су учил с друго се занимаваш а сега даже президент ти иска да станеш иска ама няма луди да гласуват за тебе
Цитиране
 

Добави коментар


Защитен код
Обнови

Статии от същия автор