ДОСТОЕН ЖИВОТ В СПРАВЕДЛИВА ДЪРЖАВА. ВЪЗМОЖЕН Е! - ПРЕДИЗБОРНА ПЛАТФОРМА НА БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ

Брой 7-8, Юли-Август 2014

 

 

Уважаеми сънародници,

 

Обръщаме се към вас — хората на труда от всички професии; към създателите на работни места и достойно заплащане; към всички поколения и специално към младите, които настояват и работят за такава държава, в каквато искат да живеят; към хората от различни етноси и вероизповедания; към живеещите в страната и извън нея; към всички, които отхвърлят едноличната власт; към ощетените от прехода, които днес са огромното мнозинство от българския народ; към недоволните от несправедливостта и търсещите промяна в обществото; към загрижените за българската национална съдба. Днес това са повече от 90% от българските граждани.

Въпреки това само няколко процента от населението разполагат с най-много власт. Това са спечелилите от ограбване на труда на народа; осребрилите участието си в държавната и местната власт чрез обслужване на корпоративни и чужди  държавни интереси; погазилите закона, останали ненаказани заради липсата на политическа воля и независима съдебна власт.

 

Коалицията начело с БСП включва множество леви и патриотични партии. Ние сме представителите на лява България в тези избори.

 

Ние предлагаме единение в името на огромното мнозинство от българския народ. Ние сме за България на социалната справедливост...


Ако имате регистрация в сайта, моля въведете своето потребителско име и парола.
За да прочетете цялата статия, трябва да сте абониран.


Моля, прочетете правилата за ползване на сайта!


Добави коментар


Защитен код
Обнови

Статии от същия автор