Политическата позиция "НАЦИОНАЛНО СЪГЛАСИЕ ЗА ПАРЛАМЕНТАРНА РЕПУБЛИКА И СОЦИАЛНА ДЪРЖАВА" е приета с решение на Националния съвет на БСП от 4 юни 2016 г.

НАЦИОНАЛНО СЪГЛАСИЕ ЗА ПАРЛАМЕНТАРНА РЕПУБЛИКА И СОЦИАЛНА ДЪРЖАВА! - Политическа позиция на Националния съвет на БСП по повод 25-годишнината от приемането на Конституцията на Република България на 12 юли 1991 г.

Брой 3-4, Септември-Октомври 2016

НАЦИОНАЛНО СЪГЛАСИЕ ЗА ПАРЛАМЕНТАРНА РЕПУБЛИКА И СОЦИАЛНА ДЪРЖАВА!

Политическа позиция на Националния съвет на БСП по повод  25-годишнината от приемането на Конституцията на Република България на 12 юли 1991 г.

 
БСП като партия на българската държавност защитава конституционното, републиканското и парламентарното управление. Тя отстоява българската история и култура, съхранява славянските и православните корени на българската нация.
 
Пред БСП стои историческата отговорност да бъде категорична лява алтернатива, която да събуди съзидателните сили на нацията, да даде силен тласък за ускорено развитие на икономиката и да започне да лекува социалните язви и духовните травми на съвременното българско общество. Лява алтернатива, която неотклонно защитава не фасадната, а истинската демократична система.
 
Програмата на БСП е за свободни граждани, справедлива държава и солидарно общество. Това е постоянна задача, решавана чрез левия проект за активна социална държава, която осигурява равни възможности за всички, изкоренява мизерията и изолацията, разгръща потенциала на нацията и на всяка отделна личност.
 
В съвременните български условия ние разглеждаме...


Ако имате регистрация в сайта, моля въведете своето потребителско име и парола.
За да прочетете цялата статия, трябва да сте абониран.


Моля, прочетете правилата за ползване на сайта!

Добави коментар


Защитен код
Обнови

Статии от същия автор