Анко Иванов, магистър по география и доктор по философия. Организационен работник и учител. Автор на 15 книги и учебни пособия, на статии във вестници и списания по проблеми на географията, политологията и философията.

ОТНОСНО ОБРЪЩЕНИЕТО "ВРЕМЕ Е!"

Брой 7-8, юли-август 2021

 Получих на интернет адреса си материала, озаглавен „Време е!“. В него са разкрити множество проблеми, развити са накратко множество идеи. По мое лично мнение намирам, че е време редица предлагани от БСП икономически, социални, екологични и патриотично-демографски проблеми да се поставят по-ясно и по-силно. В „Ново време“ като част от дискусията изказах мнение, че БСП трябва бъде като социалистическа партия изразител и защитник на интересите на хората на труда. Тя трябва да изразява доминиращите икономически, социални, екологични и патриотични публично изявявани интереси на хората на труда. Всички те следва да са афиширани пред обществеността, представени пред членовете на БСП, симпатизантите и привържениците на нашата партия с политически средства – идеи, стратегии, тактики, основаващи се на социалистическите ценности и най-вече равенство, справедливост, солидарност, демократичност. Редица от тези неща ги има в документа „Време е!“.

Сега думата ми е за друго. Става дума за развитата теза, че „Време е БСП да се превърне в партия на жените и ЛГБТИ+ хората“. Равенството на половете е част от реализацията на принципа за равенство. Решителната крачка за равенство на половете бе направена в България след Девети септември 1944 г. с решаващата роля на БКП и личната инициатива и огромна работа...


Ако имате регистрация в сайта, моля въведете своето потребителско име и парола.
За да прочетете цялата статия, трябва да сте абониран.


Моля, прочетете правилата за ползване на сайта!

Добави коментар


Защитен код
Обнови