Роден е на 3 август 1956 година в град Елхово. Завършил е специалността “Българска филология” при СУ “Климент Охридски”, работил е последователно във вестниците “Марица - изток”, “Септември”, “Днес”, “Домино”, “Континент”, “Стандарт”, Радио “FM+” - Стара Загора, “Земя” ,”Сега” и “Република”. Сега е кореспондент на в. “Дума” за Старозагорска и Хасковска област. Автор е на документално-публицистичната книга “Стъпала към хоризонта”, посветена на енергийно-промишления комплекс “Марица - изток”. Член е на СБЖ.

БЪЛГАРСКИ ГОРЕЩНИЦИ

Брой 7-8 Юли/Август 2003г.

В дните, известни сред народа като “горещници” България се оказа с ново правителство. Нещо, за което политиците от всички посоки на разноцветната палитра настояваха комай от първите часове на кабинета.

Разбира се, всеки със своите си аргументи.
Които, както трябваше и да се очаква, премиерът Сакскобурготски , не желаеше не да приеме, а дори и да чуе.
В крайна сметка, малко преди да се окръглят прословутите 800 дни /в края на които българинът трябваше да започне да живее поне малко по-добре!/, роденият за да бъде цар , а случил се ...премиер в самото начало на ХХI век Симеон реши да преподреди къщичката си, както обича да се изразява един от верните му пажове -ексбодигардът и настоящ главсек на МВР генерал Борисов.

За разлика от топполицая , който поне дава вид , че не цепи басма никому,министър-председателят така овъртя нещата, че хем правителството се оказа с нови имена в състава си, хем и косъм не падна от фризурите на основните му играчи.
Само за сведение на бъдещите поколения ще кажем в скоби, че българинът отново си има трима вицепремиери,като на овдовялото още лани , костадинпаскалево бюро приседна недолюбеният от мнозинството жълти депутати доц. Пламен Панайтов, кой знае защо титулуван като “находка” не от друг, а от самия шеф на коалиционния партньор ДПС Ахмед Доган.

На “находката” премиерът вмени в...


Ако имате регистрация в сайта, моля въведете своето потребителско име и парола.
За да прочетете цялата статия, трябва да сте абониран.


Моля, прочетете правилата за ползване на сайта!


Добави коментар


Защитен код
Обнови

Статии от същия автор