Роден е на 3 август 1956 година в град Елхово. Завършил е специалността “Българска филология” в СУ “Св. Климент Охридски”, работил е последователно във вестниците “Марица-изток”, “Септември”, “Днес”, “Домино”, “Континент”, “Стандарт”, Радио “FM+” - Стара Загора, “Земя” ,”Сега” и “Република”. Сега е кореспондент на в. “Дума” за Старозагорска и Хасковска област. Автор е на документално-публицистичната книга “Стъпала към хоризонта”, посветена на енергийно-промишления комплекс “Марица - изток”. Член е на СБЖ.

А НАВЪН ЗВУЧИ “ТИХА НОЩ, СВЯТА НОЩ...”

Брой 12 Декември 2003г.

Близо 2,4 млн. българи са имали психични проблеми от началото на демократичните промени, съобщи на 5 декември националният консултант по психиатрия доц. Тома Томов. Съобщението дойде ден след скандал, гръмнал заради твърдение на премиера Сакскобургготски , че нашенецът е с вродено чуство за черногледство и се нуждае от смяна на “чипа” в главата и и ответната реакция на поета Румен Леонидов в стил “на калпав премиер - чипът му виновен...”

Да се чуди човек кой в случая е прав?
Доцентът-психиатър ли, премиерът ли или поетът?

По същото това време превъртял матрос от частен кораб взе че уби с метална тръба двама от колегите си и държа други десетина цяло едно денонощие заключени, докато морските вълни лашкали останалия без двигатели съд на 90 мили от пристанище Варна. Защо?

Тепърва щяло да се установява, каканижат отговорните фактори, докато едни други фактори изследват с дозиметри палубата с още неизсъхналите кървави петна.

Пак на 5 декември пуснат без каишка на шията питбул наръфа ръцете на известен хирург в центъра на столицата, докато лекарят се мъчел да отърве от звяра сина си.В същия този миг собственикът на псето кротко пиел шльоковица, като предвидливо окачил на входната си врата “Зло куче! Влизаш на своя отговорност!”.Вярно е , че го арестуваха, но не заради псето, а защото открили в дома му незаконно...


Ако имате регистрация в сайта, моля въведете своето потребителско име и парола.
За да прочетете цялата статия, трябва да сте абониран.


Моля, прочетете правилата за ползване на сайта!


Добави коментар


Защитен код
Обнови

Статии от същия автор