ЗА ГРАФ ГРИГОРИЙ ПОТЬОМКИН И СЪВРЕМЕННИТЕ УПРАЖНЕНИЯ ПО… СЪСТРАДАНИЕ

Брой 3 Март 2008
Роден на 3 август 1956 година в град Елхово. Завършил специалността Българска филология в СУ “Св. Климент Охридски”, работил е последователно във вестниците “Марица – изток”, “Септември”, “Днес”, “Домино”, „Континент”, “Стандарт”, “Земя”, “Сега”, “Дума” и “Република”. В момента е кореспондент на вестник “Пари” за Старозагорска област. Автор на документално-публицистичната книга “Стъпала към хоризонта” и сборника “Рогати работи-бивалици от настоящето”. Член на СБЖ.

”Нарочна работна група от 14 опозиционни депутати в рамките на 3 седмици ще обиколя всичките 144 домове за деца, лишени от родителски грижи.

Всеки един от парламентаристите ще направи проверки на домове, които предварително си разпределиха по райони.
След обиколката народните представители ще поканят на разговор неправителствени организации, работещи по темата, за да започнат съвместна дейност по законодателството, свързано със семейството и грижата на децата на България.”

Цитатът е от изказване на народния представител от СДС д-р Ваньо Шарков, направено на 20 март, осем дни, след като луднал ревнивец на почтена възраст разстреля от упор с ловна пушка насред центъра на град Трън 15-годишната възпитаничка на местния дом за сираци Лиляна Тодорова и нарани нейна връстница и 12-годишен хлапак.

Синият парламентарист обосновава разходката на...


Ако имате регистрация в сайта, моля въведете своето потребителско име и парола.
За да прочетете цялата статия, трябва да сте абониран.


Моля, прочетете правилата за ползване на сайта!

Добави коментар


Защитен код
Обнови

Статии от същия автор